Kyllingeinderfilet med ingefær og hvidløg med slikærter og forårsløg

Kyllingeinderfilet med ingefær og hvidløg med slikærter og forårsløg

Endnu en simpel ret herfra. I aften lavede jeg både ovenstående, samt kyllingefrikadeller, med æble-karry-sauce – så er aftensmaden sikret til min kone og børn når jeg er på business-rejse i morgen 🙂

Ingredienser

En pakke kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg
en stump ingefær
en sjat soja
en bouillonterning
2-3 forårsløg
en stor håndfuld sukkerærter

Fremgangsmåde

I dag stegte jeg kyllingeinderfileterne i en smule vand og bouillon og tilsatte herefter en lidt revet ingefær og hvidløg og stegte videre et par minutter. Herefter tilsatte jeg resten af bouillonterningen, soya og en smule vand og lod det simre til kødet var gennemstegt. Lige inden servering blev sukkerærterne lagt i panden og dampet ca. 1 minut. Retten serves med f.eks. nudler eller ris og friske hakkede forårsløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *