Ingredienser
250g oksekød med lav fedtprocent
et bundt forårsløg
en god håndfuld sukkerærter
2-3 store gulerødder
en stump ingefær
en frisk rød chili (styrke efter smag)
2-3 fed hvidløg
en kop grøntsagsboulion (fra terning)
ris eller nudler som tilbehør
en smule soya
Fremgangsmåde
Sæt risene over og kog dem i 15 minutter til de er møre. Vask og rens gøntsagerne og skær forårsløg og gulerødder i tynde strimler. Hak hvidløg, ingefær og chili helt fint. Skær sukkerærterne i mundrette stykker. Skær oksekødet i strimler og lynsteg det i en smule olie og vend det i soya og boulion og tag kødet af panden. Lynsteg alle grøntsagerne (forårsløg, gulerødder, sukkerærter, hvidløg, ingefær og chili) og bland kødet i efter et par minutter. Smag til og servér retten med de kogte ris.