Dag 4+5: Familiefest og kostplaner – sådan klarer du dig igennem

Weekenden stod på den årlige familiefest, hvor hele den store familie samles, spiser kæmpe store mængder mad og drikker fester hele natten – hvordan klarer man sig igennem sådan en weekend uden at falde i?

Jeg har et par værktøjer som jeg bruger, når jeg skal til fester og andre arrangementer, hvor jeg ikke selv kan bestemme menuen. For det første sørger jeg altid for at være i bil – så jeg jeg den perfekt undskyldning overfor mig selv, for hvorfor jeg ikke skal drikke alkohol. Og hvordan holder man sig så fra alle fristelserne? Personligt skærer jeg hjemmefra 300-400 gram grøntsager( f.eks. gulerødder, peberfrugt og agurker) i stænger og spiser dem i bilen på vej til fest – så er bunden lagt med gode vitaminer og mineraler, forbrændingen er sat igang og man er iøvrigt dejligt mæt. Hvis man er lidt fræk kan man godt gentage grøntsagsspisningen lidt i smug inden middagen og dermed holde endnu flere at fristelserne væk 🙂

Nu er det søndag aften, så nu mangler jeg kun dagens “7 minute workout”  og jeg ser frem til vejningen i morgen tidlig for at se, om første uge har båret frugt på vægten…

Søndagens aftensmad og opskrift er: Lakseburger med “kartoffelbøf” og avocado Glæd dig – den er LÆKKER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *