Hurtig salat med skyrdressing og kyllingelår

Grov salat med skyrdressing og kyllingelår

Jeg elsker simpelthen min foodprocessor – den kan på 30 sekunder omdanne gulerødder, spidskål, agurk og peberfrugt til en lækker tung salat – tilsæt nogen majs og ærter og gør salaten endnu mere indbydende…

På billedet serverer jeg salaten med en dressing af skyr, ketchup, paprika salt og peper samt kyllingelår – men salaten kan sådan set sagtens stå for sig selv uden kød.

 

Ingredienser

200g gulerod
200g agurk
100g ærter
100g spidskål
100g majs
1 peberfrugt
1 dl skyr
krydderier til dressingen efter ønske
4 store kyllingelår

Fremgangsmåde

Sæt kyllingen i ovnen imens du skærer grøntsagerne groft. Rør skyr med krydderier efter eget ønske - det kunne f.eks. være dild, hvidløg, eller en blanding af paprika, salt peber og ketchup. Server rigeligt salat sammen med kyllingen - eller lav så meget salat, at du kan undvære kødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *