Nem madpakke: Pølsehorn

Nem og hurtig madpakke: Pølsehorn

I weekenden bagte jeg en stor portion pølsehorn som er super lækre og nemme at have med når man ikke lige har noget til madpakken om morgenen. Lav en ordentlig portion og frys resten ned, så er der madpakkebackup! 🙂

Ingredienser

120 gram brunchpølser
Gær (en ganske lille klump. Hvad der svarer til det du kan have imellem to fingre)
1spsk lunken vand
45g mel
30g let mayo
20g græsk yogurt
salt

Fremgangsmåde

Opløs gæren i vandet og bland resten af ingredienserne i dejen. Rul dejen ud og skær trekanter af dejen, som derefter rulles om pølserne. Pensl evt med lidt mælk. Pølsehornene bages i ovnen ved 200 grader til de er sprøde og gyldne (20-25 minutter)

Pølsehornene skal naturligvis spises med masser af grønt :-)

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *