Vægttab uge 3

Status efter uge 3

Så er der allerede gået 3 uger i min livsstilsændring, og jeg er VILD med min nye livsstil! Jeg har løbet helt fast hver anden dag og har løbet over 50 kilometer de sidste 3 uger. I går gennemførte jeg DHL-stafetten på 32:27 og jeg er meget tilfreds! Jeg laver også stadig min træning de aftener hvor jeg ikke løber med app’en 7 minute workout – den kan bestemt anbefales – jeg mærker tydeligt fremskridt gang for gang.

I dag havde jeg vejedag, og IGEN sagde vægten -2.0 kg, så jeg er nu oppe på et vægttab på 6 kg på 3 uger – det er jo næsten for godt til at være sandt 🙂

Næste uge står den på ferie, så der skal der virkelig arbejdes for at holde den stramme linie nu hvor mine daglige rutiner ikke længere kan følges – men vi holder altid aktiv ferie, så det bliver ikke noget med at lægge på stranden med en drink i hånden! 🙂

Jeg glæder mig til den kommende uge, hvor jeg skal spise lækker mad, løbe nogen skønne løbeturer og generelt nyde mit nye, og bedre liv! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *