vægttab uge 8

Vejedag uge 8

Endnu en uge er fløjet af sted i min vægttabsforløb – og endnu engang er jeg virkelig overrasket over mit resultat: minus 1.7 på vægten i denne uge – og minus 12.4 kg på 8 uger!!!

Jeg synes endda jeg har haft en lidt sløv uge hvor jeg har taget mig lidt for mange friheder – men det retter åbenbart op på synderne af man spiser sundt resten af tiden. Jeg er stadig virkelig glad for min morgenjuice og har ikke brug for andet end den fra jeg står op til jeg spiser frokost kl. 11:30 – det er fantastisk!

Løbeturene er stadig helt faste hver anden dag og i søndags gennemførte jeg mit andet officielle 5km løb i dette vægttabsforløb: SMUK-løbet, som jeg gennemførte på 28:16 som er min nye PR. I går startede jeg op på et nyt løbeprogram med intervaltræning, så jeg kan forbedre min tid endnu mere næste gang – og måske endda komme op på 10km distancen i år?

Jeg ser frem til en ny og motiverende uge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *