Vejedag uge 9

Vejedag uge 9

Så blev det onsdag, hvilket betyder vejedag! 

Det blev til et vægttab på 0,6 kg, hvilket er lidt mindre end mit gennemsnitlige vægttab på 1,2 kg om ugen. Men jeg yderst tilfreds, eftersom den seneste uge også har været min første uge, hvor jeg har givet mig selv lov til at træde ved siden af 🙂 Det er blevet til både champagne og lanceringskage på arbejdet, og 3 retters menu med det hele, der bestemt ikke var kalorielet(!)

Men jeg fastholder stadig mine løbeturer, og dem er jeg stadig ligeså glad for, som da jeg startede! Jeg er gået over til at lave intervaltræning når jeg løber, så jeg kan blive hurtigere på min 5km tid.

I denne uge er der ingen undskyldninger for at træde ved siden af – der er ingen planer i weekenden, så næste uge så står der igen 1kg+ på vægten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *