Ingredienser
1 oksebøf af god kvalitet (husk på at oksekød har relativt stort kalorieindhold)
1 håndfuld bønner
2-3 gulerødder
1 mellemstor rødbede
1-2 fed hvidløg
1 håndfuld persille
1 salatblad
saften af en halv citron
en sjat god olie
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader og skær rødbeden i stave og pensl let med olie og krydr med groft salt. Bag rødbedefritterne i ovnen i 15-20 min til de er sprøde i overfladen uden af de brænder på. Hak hvidløg, persille og salat i minihakkeren sammen med en sjat olie og citronsaften til en pesto til bønnerne, som koges i ca 4 minutter før de vendes i persillepestoen. Gulerødderne koges et par minutter imens kødet steges på panden eller grillen. Lad gulerødderne stege med sammen med bøffen de sidste par minutter og krydr dem med groft salt.