Entrecote med bønner i persillepesto rødbedefritter og stegte gulerødder

Entrecote med bønner i persillepesto rødbedefritter og stegte gulerødder

Ingredienser

1 oksebøf af god kvalitet (husk på at oksekød har relativt stort kalorieindhold)
1 håndfuld bønner
2-3 gulerødder
1 mellemstor rødbede
1-2 fed hvidløg
1 håndfuld persille
1 salatblad
saften af en halv citron
en sjat god olie

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader og skær rødbeden i stave og pensl let med olie og krydr med groft salt. Bag rødbedefritterne i ovnen i 15-20 min til de er sprøde i overfladen uden af de brænder på. Hak hvidløg, persille og salat i minihakkeren sammen med en sjat olie og citronsaften til en pesto til bønnerne, som koges i ca 4 minutter før de vendes i persillepestoen. Gulerødderne koges et par minutter imens kødet steges på panden eller grillen. Lad gulerødderne stege med sammen med bøffen de sidste par minutter og krydr dem med groft salt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *