Jeg er yderst taknemmelig for dette vægttab

Status uge 6

I går var det onsdag igen – min vejedag! Denne uges vægttab overraskede mig gevaldigt. Fra fredag til tirsdag var jeg i Harzen, Tyskland, hvor vi spiste alle måltider på hotellet – og tysklands køkken er ikke det sundeste i verden 🙂 Deres mad er meget tung og bastant, så jeg havde egentlig ikke regnet med det store vægttab, selvom jeg var meget grundig med at vælge de rigtige ting på buffet’en og spise mindre mængder end jeg plejer. Og jeg kunne naturligvis ikke sige nej til de store fadøl – men heldigvis har de mange gode alkoholfrie fadøl i tyskland 🙂

Men på trods af 5 dage med “dårlig mad” tabte jeg 1.2 kg i uge 6 og jeg er yderst taknemmelig for dette vægttab!

Jeg kom desværre ikke ud på mine løbeture på ferien, men i stedet tog jeg i hotellets fitnesscenter og forbrændte hhv. 700 og 1.000 kcal på deres crosstrainer – jeg blev faktisk helt hooked på at få sådan en crosstrainer hjemme i garagen! 🙂

Nu er jeg kun 1.4 kg fra første delmål på minus 10 kg – og dem agter jeg at tabe inden næste uge!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *