Nu kan du lave en lækker og sund aftensmad på kun 25 minutter. Læs her hvordan.
Ingredienser
300g kylling, inderfilet
1 frisk chili - styrke efter behag
frisk ingefær
1,6 dl kokosmælk
1dl Boulion (f.eks 0.5 boulionterning + 1 dl vand
1 stor squash
karry
Fremgangsmåde
Kog risene i ca 12 minutter imems du klargør resten af retten
Hak chilien fint (uden kerner) og riv ingefæren og rist karry, chili og ingefær ganske kort inden du lægger kyllingen på panden. Brun kødet af på begge sider. Hæld groft hakket squash på panden sammen med kokusmælk og boulion og lad det hele koge til kyllingen er gennemstegt.
Smag til og servér - du kan enten spise retten som suppe med risen som tilbehør, eller du kan bruge retten som sauce til dine ris. Velbekomme!
En tanke om “Kylling i kokosmælk med squash i karrysauce – Nem og hurtig opskrift”