Tortilla wraps med øksekød

Nemme, hurtige tortilla wraps med oksekød

I dag stod den på hurtig aftensmad – det tager kun 20 minutter fra varerne tages ud af køleskabet til maden står på bordet!

Ingredienser

300 g hakket oksekød med lad fedtprocent
1½ dl græsk yoghurt
1 løg
1/2 hoved icebergsalat
2 tomater
½ tsk spidskommen
1-2 tsk karry
salt og friskkværnet peber
4 store tortilla wraps

Fremgangsmåde

Skær løgene i tynde både og svits dem i olie i en gryde i 4-5 minutter så de bliver bløde uden at tage farve. Tilsæt herefter oksekød og steg et par minutter. Når kødet har taget farve tilsættes karry og der steges videre et par minutter til kødet er gennemstegt. Herefter lægges der låg på og der slukkes for varmen. Rør spidskommen i yoghurten og smag til med salt. Hak tomaterne og skær salaten i tynde strimler. Varm 4 totilla wraps i ovnen i 1-2 minutter, hvorefter de smøres med yoghurten, fyldes med kød og grøntsager og rulles stramt til 4 lækre tortilla wraps. Velbekomme!

En tanke om “Nemme, hurtige tortilla wraps med oksekød”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *