Vægttab uge 4

Status uge 4

Der har været lidt stille her på bloggen, eftersom jeg er gået på ferie 🙂 Den sidste uge har vi road-trippet igennem Sverige og Norge – en fantastisk tur! Jeg har faktisk spist det jeg har haft lyst til – bare i langt mindre mængder og kombineret med langt mere grønt end jeg plejer. Derudover har jeg holdt fast i mine løbeture – og jeg har virkelig glædet mig til hver eneste af dem! Med mine kostmæssige synder i mente, så er jeg ovenud tilfreds med at jeg stadig har tabt mig!

På 4 uger har jeg tabt 6.2 kg – og det blev 0.2 kg i denne uge!

Normalt vejer jeg mig om onsdagen, men eftersom jeg ikke tog min badevægt med på ferie, så blev uge 4 lidt længere og uge 5 bliver lidt kortere, så jeg har ikke så mange dage til at smide kilo inden jeg igen har vejedag. Men nu er jeg hjemme igen, så det er langt nemmere at holde min kostomlægning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *