Vejedag uge 5

Status uge 5

Nu har jeg været i gang med mit vægttab i 5 uger, og det går stadig rigtig godt fremad. til dagens vejning viste vægten et vægttab på 1.2 kg, og jeg har dermed tabt 7.4 kg i alt på 5 uger!

Motivationen er stadig i top – i sær til mine løbeturer hver anden dag. Til min fødselsdag i sidste uge fik jeg nyt løbetøj af fruen, så det gør bestemt ikke løbeturene dårligere 🙂 Jeg er begyndt at lave 7 minute workout hver dag i stedet for hver anden dag, og det er bestemt ikke for meget – faktisk overvejer jeg snart at begynde at lave dem 2 gange om dagen 🙂

Så længe vægten bliver ved med at falde, så holder jeg fast i min nuværende plan:

  • spis sundere uden at være fanatisk
  • løb hver anden dag
  • lav hjemmetræning hver dag

Men jeg er godt klar over at det på et tidspunk ikke længere er nok – på det tidspunkt er det min plan at alliere mig med en personlig træner som med mere fast kost og motion kan hjælpe mig af med de  sidste kilo og få lagt en plan for, hvordan jeg fremover holder vægten.

Lige nu ser jeg bare frem til uge 6 – én dag af gangen 🙂

 

En tanke om “Status uge 5”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *