Løbetur på Langelinie

Dag 1: Løbetur, masser af vand og “snacks”

Så er den første dag med livsstilsændring gået. Det er gået rigtig fint med kosten i dag, så der er ingen dårlig samvittighed i dag – selv de lækre scones der stod på bordet til eftermiddagskaffen kunne jeg sige nej tak til.

Da jeg har for vane at “snacke” virkelig meget når jeg er på arbejde allierede jeg mig med en 1 liters vandflaske, isterninger og en skål med masser af udskårne grøntsager – dette kunne holde snacklysten fra døren hele dagen 🙂

Efter aftensmaden stod den naturligvis på motion: en løbetur på 4 km som gik rigtig godt omend hastigheden ikke var den højeste – turen gik en tur Off-Road på Sporet: “Spor i landskabet”

Aftensmaden stod på Spicy fiskefrikadeller med sauterede grøntsager og ris – mums!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *