Thai Fiskefrikadeller, sauterede grøntsager og ris

Thai Fiskefrikadeller, sauterede grøntsager og ris

Ingredienser

300 g torskefars
Rød karrypasta efter smag
En smule ingefær - revet
1 spsk kokosmælk light
En god håndfuld purløg

hvidløg efter behag (1-2 fed)
revet ingefær
1 mellemstort rødløg
½ fintrevet spidskål
½ dl kokosmælk light
1 spsk citronsaft

200 g ris

Fremgangsmåde

Sæt først risene over og kog dem til i ca 12 minutter

Rør torskefasen med karrypastaen, ingegær, kokosmælk og purløg og form små frikadeller med en ske. Steg dellerne på panden i 6-7 minutter på hver side ved middel varme

Imens dellerne steger hakker fi hvidløget fint, skærer rødløget i tynde både og strimler spidskålen fint. Varm først en smule olie i en wok sauter herefter alle grøntsagerne indtil kålen falder sammen. Tilsæt kokosmælk og kog op.

Færdig! Du kan nu nyde din lækre thai-inspirerede fiskefrikadeller med sauterede grøntsager og ris til.

En tanke om “Thai Fiskefrikadeller, sauterede grøntsager og ris”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *