Ingredienser
300 g torskefars
Rød karrypasta efter smag
En smule ingefær - revet
1 spsk kokosmælk light
En god håndfuld purløg
hvidløg efter behag (1-2 fed)
revet ingefær
1 mellemstort rødløg
½ fintrevet spidskål
½ dl kokosmælk light
1 spsk citronsaft
200 g ris
Fremgangsmåde
Sæt først risene over og kog dem til i ca 12 minutter
Rør torskefasen med karrypastaen, ingegær, kokosmælk og purløg og form små frikadeller med en ske. Steg dellerne på panden i 6-7 minutter på hver side ved middel varme
Imens dellerne steger hakker fi hvidløget fint, skærer rødløget i tynde både og strimler spidskålen fint. Varm først en smule olie i en wok sauter herefter alle grøntsagerne indtil kålen falder sammen. Tilsæt kokosmælk og kog op.
Færdig! Du kan nu nyde din lækre thai-inspirerede fiskefrikadeller med sauterede grøntsager og ris til.
En tanke om “Thai Fiskefrikadeller, sauterede grøntsager og ris”